Proiect Casa Rezidentiala Frumusani

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

Casa este locul care ne reprezinta cel mai bine. In functie de preferintele fiecaruia, designul difera. Acest lucru este benefic pentru explorarea creativitatii si unicitatii.

Ne plac casele care au ceva aparte, care au personalitate si poveste. Casa din Frumusani este una dintre cele mai frumoase si elegante care pe care le-am realizat.

Rezultatul final al acestei case exprima cel mai bine rolul profilelor decorative: acela de a contura si infrumuseta formele casei, nu de a o incarca ostentativ.

Lucrul la aceasta casa l-am inceput in luna martie, atunci cand proprietarul ne-a contactat. Pentru a obtine o imagine finala de ansamblu a profilelor decorative, proprietarul a apelat la serviciul de simulare de design pentru fatada casei, oferit de firma noastra.

Simularile de design de fatada sunt foarte folositoare pentru luarea deciziilor finale in privinta cantitatilor, modelelor si amplasamentul lor.

La aceasta casa am furnizat elemente decorative personalizate, din polistiren expandat si acoperite cu rasina minerala grunjoasa: ancadramente, solbancuri, brauri, socluri, cornise si panouri decorative. Dimensiunile finale ale produselor au fost cele alese de proprietar.

Montajul lor a fost realizat de o echipa de mesteri contractata de proprietar.

Proiectul casei este inspirat din stilul American Craftsman si a fost adaptat tarii noastre, folosindu-se materiale de constructie autohtone.

Proprietarul acestei case a pus foarte mult suflet si a investit multe resurse in desavarsirea acestei case, iar rezultatul este pe asteptari.

Culorile folosite la fatada sunt pastelate si scot in evidenta foarte frumos profilele decorative.

Ne bucuram sa intalnim oamenti pasionati de frumos si care inteleg etapele realizarii unei constructii de durata si cu stil. Este un exemplu de casa cu bun gust, care reflecta personalitatea proprietarilor.