Proiect casa rezidentiala Galati

Proiect fatada casa rezidentiala cu profile decorative CoArtCo in Galati

Casele rezidentiale au ceva aparte fata de cladirile comerciale. Aceste case sunt in simbioza cu familia si devin parte importanta din amintirile si confortul domestic.

Casele rezidentiale surprind cel mai bine spiritul beneficiarilor si reprezinta cartea lor de vizita.

De fiecare data cand incepem colaborarea pentru un proiect rezidential suntem incantati sa surprindem personalitatea locatarilor.

In cadrul acestui proiect am furnizat elementele decorative pentru fatada casei: ancadramente pentru ferestre si usi, bosaje pentru colturi, cornisa, brau pentru balcon, coloane etc. Toate elementele au fost fabricate la comanda, in functie de necesitatile proiectului.

Elementele arhitecturale CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat, de densitate mare si sunt acoperite cu rasina minerala grunjoasa, care le asigura rezistenta. Lipirea lor cu adeziv de polistiren asigura un montaj perfect si fara imbinari vizibile. Profilele decorative au urmat liniile casei, fara sa fie incarcate. Subliniaza usor si exprima eleganta.

Montajul a fost realizat de echipa beneficiarului. Beneficiarul lucreaza in domeniul constructiilor, avand experienta si “ochiul” format pentru rezultate tehnice si estetice perfecte. Arhitect casa: Catalina Chiculita.

Casa este una nou construita, exteriorul fiind primul finalizat, urmeaza interioarele si amenajarea spatiului verde exterior.

Ne bucuram ca am fost parte din amenajarea acestei case si ii multumim beneficiarului pentru colaborarea foarte placuta!

Daca doriti o estimare de pret pentru amenajarea proiectului dvs., va invitam sa ne contactati pe mail: office@profiledecorative.ro.