Proiect Casa Rezidentiala Galati 4

O casa veche, fie ca are 10 ani sau 100, are un farmec aparte care o face unica si are o poveste care asteapta sa fie descoperita. Asa a fost si cazul casei pe care o prezentam in acest proiect de renovare.

Desi nu era construita cu foarte mult timp in urma, casa nu iesea din tipare printr-o arhitectura deosebita, iar fatada sa prezenta urme ale trecerii timpului. Din fericire, casa a primit o noua sansa de a straluci si de a se face remarcata intr-o mare de constructii care mai de care mai anoste, asa ca a primit o noua infatisare.

Ca si noi, oamenii, casele au nevoie de o a doua sansa. De foarte multe ori suntem interesati de modul in care o casa arata la interior pentru ca acolo petrecem cel mai mult timp, insa modul in care casa arata la exterior are un impact foarte mare nu doar din punct de vedere estetic si functional, ci si prin prisma modului in care ne simtit in momentul in care ajungem acasa.

In plus, fatada este cea care spune lumii despre noi, este cea care ii invita pe trecatori sa ne admire casa, cea care arata care este stilul nostru de viata si cat de mult iubim frumosul.

Proiectele de renovare sunt interesante, dar in acelasi timp aduc o multime de provocari. Pentru echipa CoArtCo este intotdeauna o placere sa ofere o noua viata unei case, sa o transforme intr-o poveste pentru cei care o locuiesc si o insufletesc.

Casa renovata in acest proiect este una impunatoare, insa dimensiunea nu este suficienta pentru a crea un impact, din contra. O casa iese in evidenta prin unicitate, frumusete, eleganta si bun gust dar, in cazul acesteia, fatada nu exprima un mesaj foarte puternic.

Primul pas al acestui proiect a fost realizarea simularii de design. In timpul randarii am decis asupra profilelor decorative pentru fiecare parte a casei pentru a valorifica la maximum elementele deosebite cum ar fi fereastra rotunda sau fereastra cu arcada, dar si pentru a aduce un plus de valoare estetica.

Simularea de design este un pas foarte important pentru ca se poate vedea rezultatul final si se pot face ajustarile necesare.

In urmatorul pas, echipa de specialisti CoArtCo a produs la comanda elementele decorative personalizate. Toate profilele decorative CoArtCo pentru exterior sunt realizate din polistiren expandat de densitate mare si sunt acoperite cu rasina minerala grunjoasa pentru a trece cu brio testul timpului.

Frumusetea si integritatea elementelor exterioare ale unei case se pastreaza mai greu datorita factorilor de mediu, tocmai de aceea folosim intotdeauna materialele de cea mai inalta calitate.

Este timpul ca ideile sa se transforme in realitate. Montajul este un moment asteptat cu emotie de catre proprietari. Pentru acest proiect, montajul a fost realizat de catre echipa noastra. Pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, este important ca montajul sa fie realizat de catre specialisti.

Pentru un asemenea proiect, fotografiile pot spune mai multe decat cuvintele. Fatada anosta s-a transformat intr-o opera de arta ce fura ochii tuturor trecatorilor.

Daca si tu doresti sa oferi casei tale o a doua sansa, te invitam sa ne contactezi. Iubim proiectele de reconditionare asa ca am fi mai mult decat bucurosi sa oferim si casei tale sansa de a straluci.