Proiect Casa Rezidentiala Galati

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Ne plac casele frumoase si ne dorim sa locuim intr-o astfel de casa. Fiecare dintre noi incearca sa defineasca frumosul si sa decoreze spatiul conform idealului avut. Arhitect casa: Catalina Chiculita.

In cadrul acestei colaborari noi am furnizat elementele decorative de exterior, din polistiren. Am inceput cu masurarea casei, dupa a urmat realizarea simularii de design, prezentate in acst articol, in viziunea designerului firmei noastre. Ulterior ornamentele au fost produse pe baza simularii de design si s-a realizat montajul specializat, asigurat de firma noastra.

Va prezentam in acest articol o casa, care ne-a cucerit prin eleganta pe care o emana. Contrastul intre albul fatadei si acoperisul inchis la culoare creeaza un efect estetic foarte placut.

Elementele decorative sunt simple, cu model in trepte, realizate pe comanda la proportiile casei.

Ferestrele sunt conturate cu ancadramente, cornisa urmeaza discret linia casei. Arcadele sunt sustinute de stalpi decorati, cu model striat.
Balcoanele au fost decorate cu panouri traforate, realizate pe comanda, cu structura metalica la interior.

Cu ajutorul elementelor arhitecturale fatadele casei au prins viata si incanta privirile trecatorilor.

Toate elementele decorative sunt din polistiren expandat, de densitate mare, acoperite cu rasina minerala grunjoasa. Aceasta rasina asigura rezistenta in timp. Tehnologia de producere a ornamentelor ne permite sa realizam orice model, la orice dimensiune.

Aceste ornamente se pot monta pe orice tip de suprafata si sunt atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele vechi.

Daca doriti elementele decorative personalizate, pentru fatada casei dvs., va invitam sa ne contactati.