Proiect Casa Rezidentiala Otopeni

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Proiectele de amenajarea exterioara se desfasoara, uneori, pe parcursul mai multor ani. In cazul acestui proiect beneficiarul a dorit perfectiune in privinta liniilor casei, avand in vedere specializarea sa tehnica.

Casa este impecabil construita, conform dorintelor beneficiarului. Este o casa moderna, care a fost ,,indulcita,, cu profile decorative in jurul ferestrelor, cornisa intre perete si acoperis. Culorile alese sunt pasteluri, care scot in evidenta acoperisul modern verde.

In cadrul acestui proiect am furnizat profilele decorative conform specificatiilor beneficiarului. Toate profilele sunt realizate din polistiren expandat, de densitate mare si acoperite cu rasina minerala grunjoasa, pentru rezistenta. Aceasta rasina a fost testata de echipa noastra pe parcursul a zece ani, in conditiile diferite de clima, din tara noastra. Rasina este grunjoasa, insa dupa aplicarea straturilor de vopsea lavabila de exterior suprafata se netezeste si se intareste foarte mult. Adezivul la sac, pentru polistiren, este cel recomandat de echipa noastra pentru un montaj perfect al imbinarilor.

Rasina nu afecteaza culoarea aleasa, orice nuanta aleasa va iesi conform paletarului de culori. Orice proiect de amenajare exterioara este diferit, in privinta complexitatii modelelor de elemente decorative si a timpului necesar de punere in aplicare.

Daca doriti sa schimbati designul fatadei casei dumneavoastra, va invitam sa ne contactati si impreuna o sa gasim cea mai buna varianta personalizata.