Proiect Casa Rezidentiala Otopeni 3

Atunci cand iubesti frumosul, soarele si apa calda a marii, iti doresti ca acestea sa fie prezente mereu in viata ta si, de ce nu, in casa ta. Proiectul pe care il prezentam este unul foarte drag noua – o casa in stil mediteranean unde frumosul si utilul se imbina atat de armonios si unde natura isi face simtita prezenta pentru a mangaia toate simturile.

O casa in stil mediteranean, precum cea din acest proiect, este visul oricarei persoane care iubeste natura, spatiile simple, aerisite si prietenoase, elegante si pline de rafinament. Cand vorbim de stilul mediteranean, este imposibil sa nu ne gandim la casele luxoase din asezarile de la malul marii.
Un lucru  este sigur, acest stil nu se va demoda niciodata, ba din contra, in ultimii ani a devenit din ce in ce mai popular in intreaga lume, nu doar in orase cu deschidere la Marea Mediterana.

Conceptul acestei casei este unul simplu insa profilele decorative sunt cele care adauga esenta si vitalitate. Acestea echilibreaza constructia si pun in valoare elementele cheie – ferestrele, usile, intrarile si balcoanele casei. Succesul acestui proiect este garantat de profilele decorative pe care echipa noastra le-a furnizat, precum si de maiestria specialistilor care s-au ocupat de montarea acestora. Indiferent de stil, alegerea profilelor decorative potrivite reprezinta un pas important.Elementele decorative pe care le-am furnizat – ancadramente, cornisa decorativa, chei de bolta, sunt realizate din polistiren expandat de densitate mare si de cea mai inalta calitate si acoperite cu rasina minerala grunjoasa pentru rezistenta sporita de-a lungul timpului indiferent de conditiile climatice.

Luminile atent pozitionate au rolul de a crea o ambianta placuta si de a accentua frumusetea elementelor decorative. Inca de la prima vedere, casa surprinde prin stilul atipic. Este o casa luxoasa, care epateaza prin echilibru si naturalete.

Nimic nu este fortat, totul parca se deruleaza atat de usor. Natura joaca si ea un rol important in acest concept. Ferestre mari, atent incadrate de elemente decorative special alese, permit luminii sa patrunda in interior.

Mai mult decat atat, in curte predomina spatiul verde iar piscina luxurianta nu putea lipsi. Spre aceasta priveliste minunata se deschid in mod spectaculos toate spatiile.

Culoarea aleasa pentru tencuiala este una la fel de insorita precum taramul de la malul marii si se completeaza cu acoperisul din tigla, specific caselor in stil mediteranean. Insa, profilele decorative ies in evidenta prin albul luminos menit sa articuleze liniile cheie ale constructiei si sa intregeasca aspectul fatadei.

Rezultatul este unul fascinant care speram sa va inspire si pe dumneavoastra.

Fiecare proiect pe care il realizam este unic asa ca originalitatea este cuvantul cheie care defineste cel mai bine proiectele noastre. Profilele decorative sunt alese in functie de preferintele beneficiarului si stilul de viata al acestuia.

Daca acum sau pe viitor construiti casa la care ati visat intotdeauna sau doriti sa schimbati fatada casei dumneavoastra, va invitam sa ne contactati.

Suntem mai mult decat bucurosi sa va ghidam in alegerea profilelor decorative potrivite pentru dumneavoastra si va punem la dispozitie intreaga noastra experienta pentru ca proiectul pe care il vom realiza impreuna sa fie unul spectaculos.