Proiect Casa Rezidentiala Otopeni

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Fiecare proiect de casa este o sursa de inspiratie, atat estetica, cat si de functionalitate. Un camin trebuie in primul rand sa corespunda cerintelor de confort ale familiei, insa in egala masura estetica ei este importanta. Suntem fiinte dornice de echilibru si lucruri frumoase.

Iar casele reprezinta ocazia perfecta prin care beneficiarii isi pot exprima latura creativa, caracteristica lor.

Proiect casa rezidentiala Otopeni cu profile decorative CoArtCo
Simulare design cu profile decorative CoArtCo
Manopera montaj profile decorative din polistiren CoArtCo
Profile decorative din polistiren personalizate CoArtCo

In cadrul acestei renovari, echipa CoArtCo a furnizat simularea 3D cu elementele arhitecturale, conform dorintelor beneficiarilor. Simularea 3D a fost realizata de designerii nostrii.

De asemenea am furnizat toate elementele decorative realizate la comanda personalizata si montajul aferent lor. Clientul a stiut de la inceput care va fi bugetul necesar acestei renovari, iar toate lucrarile de executie au fost realizate pe baza proiectului.

Este modul cel mai bun si eficient de a colabora, iar rezultatele sunt excelente de fiecare data. Lucrarea s-a derulat pe parcursul catorva saptamani.

Realizarea simularii 3D este partea cea mai grea, care necesita toata implicarea designerilor, pentru ca atunci se stabilesc toate detaliile tehnice si de estetica.

Casa are acum o infatisare complet schimbata si este subiect de inspiratie pentru proiecte viitoare. Strada si-a schimbat si ea atmosfera.

Daca doriti sa realizati o renovare a casei dvs., va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de e-mail: office@profiledecorative.ro si un reprezentant CoArtCo o sa va ghideze cu pasii care trebuie urmati pentru stabilirea unui concept si a unui buget.