Proiect Casa Rezidentiala Ovidiu

Proiect casa rezidentiala Constanta

Casa rezidentiala din Ovidiu este plina de lumina si voie buna. Daca i-ati cunoaste pe beneficiari ati intelege atmosfera foarte placuta pe care o aduc oricarui spatiu.

Casa este de inspiratie mediteraneeana, avand in vedere proximitatea fata de lacul Siutghiol si Marea Neagra.

Colaborarea cu echipa noastra a inceput cu stabilirea unei programari la biroul nostru din Bucuresti si expunerea dorintelor in privinta designului fatadelor casei.

Dupa estimarea unui buget si fixarea lui s-a trecut la partea de simulare 3D realizata de designerii nostri. Acest proces de stabilire a designului a durat cateva saptamani.

Dupa ce beneficiarii au dat confirmarea pentru modelele finale de elemente arhitecturale a inceput productia lor personalizata in atelier. Livrarea lor s-a facut direct la santier, prin transport propriu din fabrica.

In cadrul acestui proiect focusul a fost pe aticurile din partea superioara a casei, care mascheaza acoperisul. Jgheaburile au fost ascunse in spatele corniselor, iar aticurile au fost imbracate in profile arhitecturale.

Panourile decorative cu model puncteaza personalitatea casei.

Piatra decorativa a fost aleasa in tonuri calde, care sa se potriveasca cu designul casei si completeaza frumos conceptul.

Arcadele sunt proportionate cu dimensiunile si forma casei. Conturul arcadelor confera o atmosfera de vacanta si te duce cu gandul la serile calde de vara petrecute in aer liber.

Foarte important in acest caz a fost montajul specializat. Un rezultat final frumos si de durata cu elemente arhitecturale din polistiren se poate realiza numai cu o echipa specializata in montajul lor. Experienta este esentiala si face diferenta intre echipe diferite de montaj.
Le multumim beneficiarilor pentru colaborare si le dorim zile fericite in casa noua si frumoasa.