Proiect Casa Rezidentiala Pipera 3

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Proiectul acestei case a beneficiat de atentia unui arhitect, care a gandit integral aspectul interior si exterior.

Colaborarea cu echipa noastra a inclus furnizarea de elemente decorative, conform specificatiilor arhitectului beneficiarilor si montajul aferent pe exteriorul casei.

Elementele decorative realizate la comanda au fost urmatoarele: cornisa, ancadramentele pentru ferestre si usi, arcadele, coloanele, solbancurile, braul, consolele si profilul de soclu. Toate au fost produse din polistiren expandat de densitate mare, acoperite cu rasina, pentru o rezistenta sporita. Dupa montaj se vopsesc cu vopsea lavabila de exterior, iar stratul protector se intareste si mai mult.

Designul casei a fost stabilit de arhitect pe baza solicitarilor beneficiarilor. Elementele decorative contureaza frumos formele casei si ii dau eleganta. Este un proiect bine proportionat si cu o atentie sporita la detalii.

Ne bucuram cand arhitectii apleaza din nou la elementele decorative pentru a ajuta estetica casei si pentru a imprima o personalitate unica.

Elementele decorative au fost produse conform cotelor si sectiunilor furnizate in proiectul furnizat de arhitect.

Ne bucuram ca am facut partea din echipa care a ajutat la innobilarea acestei case.

Daca doriti elemente arhitecturale personalizate va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de e-mail: office@profiledecorative.ro.