Proiect Casa Rezidentiala Pipera 4

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Casa este locul in care personalitatea noastra isi pune amprenta cel mai mult. Va prezentam un proiect de casa cu o fatada plina de detalii frumoase.

Detalii care fac diferenta. Fatada a fost gandita de un arhitect priceput, care cunoaste proportiile potrivite pentru elementele decorative, astfel incat sa contureze frumos casa, fara sa o incarce vizual.

La aceasta lucrarea am furnizat toate elementele arhitecturale: arcadele, solbancurile, consolele, cornisa, chenarele pentru panouri, ancadramentele, capitelurile. Toate aceste elemente decorative au fost realizate de la zero, pe baza sectiunilor si modelelor furnizate de arhitectul beneficiarilor.

De asemenea echipa noastra de montaj a oferit serviciile specializate de fixare, lipire, chituire, slefuire si vopsire a elementelor decorative.
Arcadele sunt elementele decorative care au necesitat o atentie sporita. Toate elementele decorative CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat de densitate mare si acoperite cu rasina minerala, pentru rezistenta.

Intrarea in casa a fost special gandita ca o parte esentiala a personalitatii casei, fiind prima trasatura care atrage atentia.

Daca doriti sa incepeti un proiect de decorare a fatadei casei cu elemente decorative va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro si un reprezentant CoArtCo o sa va indrume cu pasii care trebuie urmati.