Proiect casa rezidentiala Ploiesti

Proiect casa rezidentiala in Ploiesti cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

Stilul clasic ramane unul dintre cele mai apreciate stiluri arhitecturale. Modul in care a fost adaptat si reinterpretat este fascinant.

Structura casei influenteaza foarte mult estetica ei exterioara, de cele mai multe ori simetria avand de suferit . Cu ajutorul elementelor arhitecturale se pot face schimbari majore si se pot masca anumite greseli de constructie.

In cadrul proiectului de la Ploiesti proprietarii ne-au contactat dupa ce casa a fost construita. Simteau nevoia unei schimbari exterioare majore, fiindca casa nu ii reprezenta. Au apelat la serviciile complete oferite de firma noastra: design, simulare 3D, consultanta tehnica, productie elemente arhitecturale personalizate si montaj specializat.

Noutatea in cadrul acestui proiect a fost turnarea in mulaje a mainii curente fluide, de la balconul etajului. Cu ajutorul mulajelor din polistiren s-a realizat un model ondulat si s-a turnat ciment, cu structura metalica la interior, pentru rezistenta. Astfel, mana curenta este rezistenta la socuri mecanice si poate sustine greutate (ghivece cu flori etc.).

Focusul lucrarii sunt panourile decorative de la balcoane. Au modelul vegetal foarte detaliat si frumos. Placile au fost integrate perfect in aspectul ondulat al balconului.

Panourile sunt realizate din polistiren expandat cu structura metalica la interior si acoperite cu rasina minerala grunjoasa, la exterior, pentru un plus de rezistenta.

Pilastri maresc vizual casa si ajuta la conturarea conceptului, cu inspiratie clasica. Gardul a fost realizat tot cu elemente arhitecturale, astfel incat sa intregeasca ideea.

Ne bucuram ca am putut aduce zambetul pe buze unui alt client fericit al firmei noastre!

Pentru a schimba infatisarea casei tale, te invitam sa ne contactezi pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro