Casa rezidentiala Popesti-Leordeni

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

Personalizarea este cuvantul cheie. Fiecare casa are proportii diferite si forme diferite, iar fiecare proprietar are o alta viziune asupra personalizarii casei lui.

Va prezentam un proiect elegant si frumos al unei case rezidentiale din Popesti-Leordeni. Proprietarii si-au dorit o casa demna, unitara si echilibrata.

Rezultatul final este unul deosebit, aduc un plus de valoare proprietatii. Cotele casei sunt mari, in consecinta si proportiile profilelor decorative sunt mari, astfel incat sa se potriveasca perfect.

Elementul artistic este adus de floarea de iris stilizata, care aduce un plus de noblete. Alegerea acestui element floral nu este intamplatoare: proprietarii casei avand legatura cu domeniul florilor.

Acest lucru inseamna crearea unei case personalizate: utilizarea unor simboluri care sa reprezinte activitatea sau pasiunile proprietarilor.

In felul acesta fiecare casa prezinta o poveste, povestea unica a celor care locuiesc in ea. Profilele decorative au fost produse la comanda, dupa dimensiunile gandite de designerul nostru. Proprietarii au apelat la serviciul de consultanta la santier din partea echipei noastre.

Acest lucru a presupus deplasarea unui reprezentant tehnic care sa evalueze situatie fatadei, recomandari tehnice cu privire la montajul profilelor, recomandarea unor elemente decorative, discutarea impreuna cu proprietarii casei despre dorintele lor in materie de profile dorite pe fatada.

Consultanta tehnica nu presupune realizarea unei simulari de design, de catre firma noastra. Sunt doua servicii separate, dar foarte utile pentru rezultate deosebite in design.

Suntem incantati de inca un proiect frumos realizat de echipa noastra. Va invitam sa ne contactati si impreuna sa schimbam infatisarea fatadei casei dumneavoastra, astfel incat sa va reprezinte cel mai bine!