Proiect casa rezidentiala Popesti-Leordeni

Proiect casa rezidentiala Popesti-Leordeni

Acest proiect este unul recent, realizat in colaborare cu designerul Paul Cirla. La aceasta lucrarea am furnizat elementele decorative pentru decorarea exterioara a casei.

De asemenea si echipa specializata de montaj pentru acestea si celelalte operatiuni necesare unei constructii noi (montaj termosistem, punerea in opera a tencuielii decorative, montaj pavaje etc.).

Proprietarul ne-a contactat cand casa era ridicata si era dat primul strat de adeziv. Echipa noastra de constructori a inceput cu montajul termosistemului, realizarea sageacului, a urmat montarea elementelor decorative, punerea in opera a tencuiele decorative bob de orez, vopsirea elementelor decorative.

Elementele decorative au fost alese in colaborare cu designerul Paul Cirla. S-a dorit elemente decorative elegante, care sa contureze frumos si discret liniile casei. Dimensiunile pentru ele au fost gandite, in functie de proportiile casei, de aceea proictul este echilibrat si foarte placut de privit.

Kiturile alese pentru ferestre sunt clasice, cu chei de bolta. Cornisa este simpla in linii drepte, proportionala cu inaltimea casei. Intrarea este conturata frumos pe arcada, incadrata de doi pilastri moderni. Deasupra balconul oval este conturat frumos pe linia lui.

Pentru usa de garaj s-a folosit acelasi kit, ca pentru restul casei. Diferenta de volum de deasupra garajului a fost pus in evidenta cu ajutorul consolelor decorative. Profilul de soclu delimiteaza intreaga casa, adaugandu-i un plus de inaltime si unitate.

Culorile folosite pentru finisarea casei sunt de actualitate, un verde foarte deshis pentru elementele decorative si gri deschis pentru tencuiala decorativa si sageac.

La acest proiect echipa de montaj a contat foarte mult pentru rezultatul final spectaculos, iar inginerul de echipa a avut un rol determinat pentru organizarea santierului si implementarea intregului proiect. Se remarca terminatiile frumos executate, imbinarile perfecte intre elemente si pastrarea liniilor perfect drepte.

Este un proiect foarte frumos, care intoarce privirile trecatorilor si speram sa va trezeasca interesul pentru decorarea caselor cu profilele decorative CoArtCo.

Ne puteti contacta pe mail office@profiledecorative.ro. Programul nostru este de luni pana vineri, de la 09.00-17.00.