Proiect Casa Rezidentiala Slatina 2

Fatada este considerata cartea de vizita a casei tale. Pare un cliseu insa se aplica inca din cele mai indepartate timpuri. Fatada este la fel de importanta precum interiorul casei dar, in multe cazuri, aceasta este ignorata. Exteriorul casei este important pentru ca este primul element de lagatura intre universul tau si lumea exterioara, este ceea ce trecatorii vad prima data, poate chiar si ultima pentru ca nu oricine iti trece pragul casei pentru a-i admira interiorul. Si, mai mult decat atat, fatada aduce plus valoare intregii proprietati. Proiectul pe care il prezentam este unul de renovare a fatadei unei case din Slatina. Casa este una veche. Ne plac astfel de proiecte deoarece casele vechi au o poveste de spus. Chiar si din imagini se poate observa ca aceasta casa impunatoare a trecut cu brio testul timpului, insa urmele sunt vizibile asa ca era timpul pentru o noua sansa.

Ne plac proiectele complexe de reconditionare a fatadelor deoarece oferim caselor sansa de a straluci din nou si de a spune o noua poveste. O casa cu o infatisare anosta, deloc primitoare, s-a transformat intr-o casa eleganta, care surprinde prin rafinament si atentia la detalii.

Echipa CoArtCo a realizat proiectul de design pentru a alege elemente decorative astfel incat sa pastreze liniile arhitecturale si sa scoata in evidenta cele mai de efect parti ale casei – intrarea, ferestrele.

Rolul profilelor decorative CoArtCo in acest proiect de reconditionare, precum si in toate celelalte, este acela de a infrumuseta casa, de a evidentia punctele forte, nu de a o incarca.

Astfel, in timpul simularii de design, stabilim care sunt elementele decorative cele mai potrivite si unde vor fi amplasate, dupa care le adaptam proportiilor casei si trecem la urmatorul pas – realizarea elementelor decorative personalizate CoArtCo din polistiren A200, grunduit manual cu o rasina special conceputa pentru clima din Romania si care ofera rezistenta sporita in fata factorilor externi.

Cei care fac o astfel de investitie pot avea siguranta ca se vor bucura chiar si peste zeci de ani de frumusetea casei lor.

Pentru acest proiect, montajul nu a fost realizat de echipa CoArtCo ci de catre o echipa de mesteri iscusiti contractata de proprietar. Montajul a fost realizat corect iar rezultatul final este unul deosebit. Casa este de nerecunoscut.

Fatada fara personalitate s-a transformat intr-o adevarata opera de arta pe care ai putea sa o admiri fara sa te plictisesti pentru ca de fiecare data atentia la detalii te va captiva si te va transpune intr-o lume de poveste.

Proiectarea pentru acest foișor a fost realizată de echipa noastră. Cuprinde o baie de serviciu și o zonă de luat masa, precum și o zonă de gătit cu grătar. Elementele arhitecturale conturează discret foișorul, în stil tranzițional.
Conceptul acestui foișor a fost în stransă legatură cu piscina și zona de relaxare din curte.

Casa, cu noua ei fatada, epateaza acum prin rafinament si bun gust, se integreaza perfect in mediul natural si are un impact pozitiv asupra intregii comunitati.

Suntem mai mult decat incantati de acest proiect realizat cu profilele decorative CoArtCo. Ne place sa lucram cu persoane pentru care casa reprezinta o oglinda a personalitatii si a stilului lor de viata, care iubesc frumosul si doresc sa iasa in evidenta.

Daca vrei sa oferi casei tale o noua infatisare, eleganta si atemporala, care sa te reprezinte, te invitam sa ne contactezi. Suntem mai mult decat bucurosi sa iti raspundem la toate intrebarile si sa alegem impreuna stilul care ti se potriveste.