Proiect casa rezidentiala Turnu Magurele

Proiect casa rezidentiala Corbeanca

Proiectul acestei case rezidentiale este unul plin de farmec si complexitate. Proprietarii casei au apelat la serviciile unui arhitect, care a gandit structura casei si liniile mari pentru detalii arhitecturale.

Ulterior, ne-au contactat pentru stabilirea detaliilor elementelor arhitecturale si forma lor. De asemenea, pe langa furnizarea elementelor decorative, am facut si montajul lor.

Suntem fericiți că am mai făcut un pas în demersul nostru de a înfrumuseța cat mai multe case rezidentiale, grație colaborării cu proprietarii acestei locuințe din Turnu Măgurele.

Un proiect complex în care, pe lângă personalizarea casei cu profile decorative, am mai adus plusvaloare proprietății și prin stilizarea gardului. Un element al proprietății de mulți ignorat, dar nu și de clienții noștri. Acesta a fost personalizat în linie cu locuința, folosind capace de gard.

În ceea ce privește casa din Turnu Măgurele, aceasta a căpătat personalitate grație elementelor decorative CoArtCo, combinate în armonie.

Astfel, proiectul a inclus utilizarea de bosaje / panouri decorative pentru zona de intrare în locuință, cât și pentru una dintre ferestre, încadrată dealtfel și cu ajutorul unei arcade și a unor coloane. Designul casei din Turnu Măgurele abundă de arcade, solbancuri, console, toate realizate din elemente decorative produse de firma noastra.

Încă un exemplu de casă amenajată cu bun gust, care reflectă personalitatea celor care locuiesc în ea. Un exemplu care te face să exclami un WOW! atunci când, întâmplător, treci pe lângă ea pe trotuar.

Console decorative din polistiren CoArtCo
Fatada casa cu profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo