Proiect Casa Rezidentiala zona Podul Grant, Bucuresti

Proiect casa rezidentiala zona Podul Grant, Bucuresti

Fiecare proiect CoArtCo este unic. Pentru ca personalizarea este parte din munca noastra zilnica, avem libertatea totala de a transforma designul caselor.

Va prezentam cel mai recent proiect la care echipa noastra a lucrat. Casa era deja construita cand am inceput colaborarea cu beneficiarii.

Acestia au dorit fatadele ,,la gata’’, iar acest lucru a presupus: montajul termosistemului, design de exterior cu simulare 3D, productie elemente arhitecturale, montaj specializat, punerea in opera a tencuielii decorative.

Noi am preluat exteriorul casei de la faza de gri, fiind o cladire nou construita. Am inceput prin a realiza o simulare de design cu rezultatul final dorit, conform viziunii designerului nostru. Simularea 3D este realizata dupa masurarea fatadelor, de catre echipa noastra.

Realizarea simularii de design a durat cateva saptamani, fiind momentul cel mai important de decizie al stilului, al elementelor decorative si a solutiilor tehnice in functie de fiecare situatie.

Simularea de design este esentiala pentru organizarea de santier. Pe baza ei echipa de montaj poate sa lucreze in pasi bine stabiliti de la inceput, iar productia elementelor decorative este mult mai eficienta.

Inspiratia noastra pentru acest proiect a fost clasica, prin coloane cu frunze de acant, modelul de stucaturi si de cornisa. Toate elementele decorative au fost produse pe comanda, conform dimensiunilor din simularea de design.

Se remarca ansamblul de la balcon si panourile decorative de langa cornisa. Culoarea pentru exterior este aleasa din gama de crem, astfel incat sa lumineze placut.

Elementele decorative din timpul productiei in fabrica. Fiecare element este gandit ca o piesa din ansamblu.

Echipa de montaj a pus in practica proiectul, iar rezultatul este unul spectaculos, care ne bucura si ne onoreaza. Le multumim beneficiarilor pentru increderea acordata!

Daca doriti o astfel de transformarea pentru casa dvs. ne puteti contacta pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro.