Proiect cladire comerciala Bucuresti

Proiect cladire comerciala Bucuresti

Cladirile comerciale sunt o provocare pentru toate partile implicate, pentru ca, de obicei, bugetul este unul restrans, insa dorinta de impact vizual este mare.

Estetica spatiilor comerciale este limitata de bugetul disponibil si de termenele de executie.

Va prezentam un proiect realizat in urma cu un an, unde am furnizat elementele decorative din polistiren. Este un proiect frumos executat, unde montajul a fost realizat de catre firma de contructii contractata de beneficiar. Mai multe detalii despre firma care a executat lucrarea puteti afla aici. Arhitectul Catalin Mihail (Pamira Project – contact: 0744.587.337), care a gandit renovarea acestei cladiri a dorit pastrarea modelelor elementelor decorative vechi, pentru pastrarea autenticitatii strazii.

Le multumim constructorului si arhitectului, pe aceasta cale pentru colaborarea buna!

Cladirea a avut inainte elemente decorative, insa de-a lungul timpului acestea s-au degradat si intreaga fatada necesita o improspatare, inclusiv cu termosistem. Termosistemul ajuta la imbunatatirea rezultatelor termice ale cladirii, atat iarna, cat si vara.
Rezultatul final este unul frumos, curat, ingrijit. In mod sigur angajatii acestei firmei sunt bucurosi de fatada frumoasa a cladirii in care lucreaza.

Aspectul cladirilor rezidentiale este strans legat de activitatea desfasurata in cadrul lor, dar mai ales exteriorul reprezinta cartea de vizita in fata tuturor. Intotdeauna cladirile comerciale care arata bine sunt mai apreciate, atat de clienti, angajati, cat si de trecatori, care duc renumele firmei din vorba in vorba.

Daca doriti o colaborare cu firma noastra, pentru producerea de elemente decorative personalizate / montaj / design, va rugam sa ne contactati pe office@profiledecorative.ro.