Proiect de Renovare, Casa Rezidentiala Constanta

fatada casa renovata cu profile decorative coartco

Orice casa indiferent de marime sau stil are nevoie periodic de lucrari de intretinere si reparare. De cele mai multe ori, proprietarii isi doresc si alte modificari ale casei, pe masura ce timpul trece. Nevoile unei familii se schimba si implicit si aspectul sau forma casei se schimba.

In cazul proiectului de la Constanta, proprietarii si-au dorit o renovare completa a fatadei, cu schimbarea stilului. Si-au dorit o infatisare noua, care sa fie in concordanta cu stilul lor din prezent.

In cadrul acestui proiect am oferit toate serviciile pe care suntem specializati: consultanta tehnica si de design, simulare 3D, productie elemente arhitecturale personalizate si  montaj specializat pentru o fatada la gata.

Din pozele cu casa inainte de colaboarea cu echipa CoArtCo se observa ca pe fatada erau elemente decorative, care insa erau deteriorate si cu model neproportional cu dimensiunile casei. Beneficiarii ne-au contactat ne-au transmis poze cu casa, cum se prezenta la momentul respectiv si astfel am putut sa facem o evaluare a fatadei, impreuna cu o estimare de buget. A urmat etapa realizarii unei simulari 3D, dupa ce proprietarii au dorit inceperea colaborarii cu echipa noastra. Simularea 3D a fost foarte utila in vizualizarea proiectului final. S-au putut calcula astfel metrajele exacte si cotele elementelor decorative si implicit si un cost exact al elementelor decorative.

A urmat intrarea in productie in atelierul nostru de elemente arhitecturale personalizate, pe baza sectiunilor si metrajelor din simularea 3D.

Echipa de montaj a inceput prin a da jos profilele decorative degradate, indreptarea fatadei, lucrari suplimentare de hidroizolatie, montajul elementelor arhitecturale, finisarea lor, vopsiea lor, punerea in opera a tencuielii decorative.

Le multumim beneficiarilor pentru o colaboare frumoasa!

CoArtCo: consultanta tehnica si de design/ simulare 3D/ atelier de creatii arhitecturale/ montaj specializat.

Va invitam sa ne contactati pentru o estimare de buget, pentru proiectul dvs.