Proiect Decor de Iarna

Decor Craciun butaforie Telekom Romania din polistiren CoArtCo

Decorurile de iarna aduc zambete si voie buna. Sunt cea mai buna solutie pentru a aduna oamenii si pentru a-i transpune in atmosfera fericita de iarna. In cadrul acestui proiect am raspuns provocarii din partea Telekom pentru a realiza un decor personalizat pentru receptia de la birourile unde isi desfasoara activitatea compania. S-a dorit sa fie o surpriza pentru angajatii Telekom, astfel montajul a fost realizat seara, dupa terminarea programului si in timpul minivacantei de 1 Decembrie.

Conceptul apartine beneficiarului, iar implementarea a fost realizata de echipa noastra. In cadrul acestui proiect am furnizat toate elementele de decor prezente: intrarea cu arcada si coloane, bannerul care imita fatada unei case, ferestrele, usa de la intrare, oamenii de zapada pentru poze, decoratiunile, zapada artificiala etc.

A fost o experienta noua pentru echipa noastra si le dorim angajatilor de la Telekom sa se bucure de decorul minunat de iarna si sa aiba sarbatori fericite acasa si la birou!