Proiect Drobeta-Turnu Severin

Profile decorative din polistiren CoArtCo montate pe fatada casa rezidentiala

Proprietarul acestei case rezidentiale ne-a furnizat cotele si modelele dorite, iar noi le-am produs la comanda. A fost un proces care a durat cateva saptamani.

Am apreciat foarte mult rabdarea si spiritul de organizare al clientului. Livrarea s-a facut direct la adresa proprietarului, prin firma de curierat.

Produse furnizate: console, cornisa, panouri decorative, brau, kit de fereastra WIN 26 modificat etc. Toate ornamentele au fost realizate pe comanda personalizata, pe baza dimensiunilor transmise de client. Sunt produse din polistiren expandat si acoperite cu rasina minerala grunjoasa.

Ii multumim pe aceasta cale pentru increderea acordata si ne bucuram ca a apelat la produsele noastre! Ne bucuram ca am fost parte din procesul de infrumusetare a acestei case.

Mai jos regasiti feedbackul primit din partea clientului:

Sunt foarte multumit de produsele achizitionate de la dumneavoastra si in special sunt multumit de modul de colaborare, incepand de la flexibilitatea in a dimensiona corect profilele, producerea de modele dupa schita/desen, modul de solutionare a cererilor mele, ambalarea si transportul bunurilor comandate. Nu pot decat sa va multumesc si sa va asigur ca nu am nici o ezitare in a va recomanda si altor persoane interesate.

Emil B., Drobeta-Turnu Severin