Casa Rezidentiala Galati 1

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

Proiectul casei rezidentiale din Galati a inceput cu vizita proprietarilor la biroul firmei noastre, din Bucuresti. Astfel s-au convins de calitatea produselor noastre si au inteles necesitatea unui proiect de design de fatada.

Si-au exprimat clar dorintele in privinta designului si au lasat pe mana echipei noastre grafice si tehnice realizarea proiectului de fatada.

In cadrul acestui proiect munca echipei CoArtCo a implicat: randarile fatadei cu profile decorative, producerea elementelor decorative personalizate si recomandarea echipei specializate in montajul lor.

A fost un proiect care a solicitat atentie maxima la detalii si la volume. Intoarcerile si imbinarile elementelor decorative au fost cele care au necesitat consultanta tehnica din partea echipei noastre.

Pe baza randarilor a fost data comanda personalizata de profile decorative CoArtCo. Proportiile elementelor au fost alese astfel incat sa se incadreze perfect.

Volumele din jurul geamurilor au adus un plus de eleganta si de stil. Geamul fals incadrat de profilele decorative ajuta la simetria liniilor.

Se remarca fluiditatea arcadelor si impletirea cu coloanele de la stalpi. Manopera a fost foarte importanta in acest proiect, care incanta prin frumusetea detaliilor si solutiilor tehnice de montaj.

Profilele decorative CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat si acoperite cu o rasina minerala grunjoasa, care le confera rezistenta sporita la intemperii si socuri. Producem la comanda orice model, la orice dimensiune.

Le multumim proprietarilor pentru colaborarea excelenta si increderea de a apela la serviciile noastre de consultanta estetica, tehnica si de montaj!

Le dorim multe momente minunate in aceasta casa plina de farmec. Arhitect casa: Catalina Chiculita.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa schimbam designul caminului dumneavoastra!