Proiect Gard Personalizat

De-a lungul timpului, din momentul in care au inceput sa aiba simtul proprietatii, oamenii au incercat in fel si chip sa isi protejeze casele de ochii curiosilor prin construirea unor garduri impresionante dar care nu intotdeauna se aliniaza din punct de vedere estetic cu intregul concept arhitectural.

Afara e vopsit gardul, inauntru… cu totii stim care este continuarea acestei zicale care reflecta atat de bine importanta gardului, aceasta carte de vizita a oricarei case.

In afara scopului pur functional de a-ti delimita proprietatea si de a-ti asigura intimitatea, gardul este si un element esential din punct de vedere arhitectural care poate intregi sau, din contra, poate afecta intr-un mod negativ intregul aspect al constructiei, fie ca este vorba de o casa, un restaurant, o pensiune sau un hotel.

In momentul in care vorbim despre casa ta, gardul este primul element care face legatura intre coltul tau de lume – proprietatea ta, si lumea exterioara – prietenii care te viziteaza, vecinii curiosi, sau trecatorii. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care proprietatea gazduieste un restaurant, un motel, hotel sau orice alt tip de costructie care necesita un gard.

Desi alegerea si construirea gardului pare un pas simplu, in realitate, este un pas important care va influenta modul in care cei din jur vor percepe in viitor intreaga proprietate. Gardul este primul element pe care cei din exterior il vad si de aceea este important ca acesta sa epateze prin frumusete si in acelasi timp sa completeze intr-un mod natural constructia si sa o puna in valoare.

Proiectul de gard pe care il prezentam este unul luxuriant si indraznet, impozant dar in acelasi timp elegant, unde clasicul se imbina cu modernul intr-un concept inedit care indeplineste atat scopul functional cat si latura estetica. In dezvoltarea acestui proiect scopul principal a fost acela de a crea o bariera eleganta intre proprietate si lumea exterioara, dar care sa completeze stilul arhitectural al constructiei.

Primul pas in realizarea acestui proiect a fost simularea de design dupa care specialistii nostri au produs la comanda profilele decorative CoArtCo.

Rezultatul este unul fascinant, cu adevarat de poveste, care atrage atentia dar in acelasi timp indeplineste si scopul functional despre care vorbeam la inceput, acela de a delimita spatiul si de a-ti oferi intimitate.

Gardul maiestuos este completat de poarta inalta de 4 m, care face trecerea dintre exterior si lumea de basm pe care pare sa o protejeze de ochii curiosilor. El imbina creativ cele mai luxoase si elegante culori – alb si auriu, precum si elemente arhitecturale sofisticate si personalizate pentru a se integra perfect in acest concept iesit din tipare.

Mai mult decat atat, gardul este unul echilibrat, elegant si creativ, care nu creeaza o fortareata, o bariera complet solida si opaca intre casa si lumea exterioara, ci permite si luminii sa patrunda si sa creeze un val de mister fata de tot ce se afla in acest colt de lume.

Personalizeaza-ti gardul si ai curajul de a iesi din tipare!

Daca doresti sa afli mai multe informatii, te invitam sa ne contactezi. Suntem mai mult decat bucurosi sa te ajutam sa iti indeplinesti visul de a avea o casa care sa iti completeze perfect stilul de viata si personalitatea.