Proiect Interior Casa Rezidentiala Corbeanca

Proiect amenajare interior cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Atmosfera unei case este starea care se cuibareste in sufletul nostru dupa ce pasim in ea. Fiecare casa este diferita, datorita oamenilor care locuiesc in ea si modului de amenajare (in acest link apar pozele de pe parcursul intregii transformari) .

Fiecare familie are gusturi diferite, culori preferate si idei diferite legate de confort sau estetica.

Preferam stilul clasic si influentele lui asupra caminelor actuale. De aceea fiecare proiect al echipei noastre include elemente decorative (cornise, plinte, scafe de perdele etc.) care aduc un strop de opulenta oricarei case. Acest proiect a fost realizat de echipa noastra, atat la interior, cat si la exterior (pentru mai multe poze de la exterior accesati acest link).

In acest articol va prezentam interioarele unei case realizate de echipa noastra. Stilul casei este cel tranzitional, o imbinare intre clasic si modern. Culorile alese sunt din gama de pasteluri, ideale pentru o atmosfera calda si placuta. Inaltimea la interior este mare, de aproximativ 2,95 de metri, precum casele clasice din trecut.

Este adaptata confortului actual cu spatii generoase pentru a petrece timp cu intreaga familie sau pentru petreceri cu prietenii. Zona deschisa cu bucataria, sufrageria si locul de luat masa reprezinta inima casei. Este zona unde gatitul se va imbina perfect cu timpul de calitate alaturi de cei dragi.

Bucataria a fost realizata pe comanda pentru a fi intocmai pe dimensiunile mari ale casei si conform planului de amenajare. Blatul din granit completeaza frumos stilul casei, fiind o alegere practica si durabila.

Dormitorul matrimonial are baie proprie cu cada ingropata, pentru un plus de personalitate si chiuveta de tip consola. Se remarca peretele din marmura verde, cu model superb.

Marmura a fost alegerea designerilor pentru bai, pentru a completa stilul tranzitional al casei.

Toate dormitoarele au mocheta pentru un plus de confort. Draperiile cu dublura pentru soare, perdele si storurile au fost realizate la comanda la firma specializata Maisonette.

Echilibru si unitate au fost ideile centrale ale designerilor. Beneficiarii acestei case se pot bucura de stilul atemporal si confortabil al acestei case.

Daca va doriti o amenajare de interior in stilul tranzitional, va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de e-mail: office@profiledecorative.ro.

Aceasta casa este de vanzare. Mai multe detalii puteti vedea in acest link.