Proiect Maramures – Profile Decorative Personalizate CoArtCo

Fatada Casa cu Profile Decorative Personalizate din Polistiren CoArtCo in Maramures

Va invitam sa vedeti un proiect drag noua care s-a concretizat anul trecut, in 2016. La acest proiect am furnizat ornamentele decorative din polistiren, pe baza simularii de design de fatada, realizata de arhitecta firmei noastre.

Elementele folosite fac parte din gama de produse prezentate pe site. Ornamentele furnizate: kiturile de ferestre (dimensiunea ancadramentului este de 4×21 cm, dimensiunea frontonului este de 23×25 cm), bosaje (dimensiunea bosajului este de 37×100 cm), profil de soclu (dimensiunea profilului este de 7×12 cm), cornisa (dimensiunea cornisei este de 40×33 cm). Toate elementele au fost realizate pe comanda, la proportiile casei. Firma noastra nu are produse standard la dimensiuni prestabilite. Fiecare comanda primita se realizeaza personalizat la dimensiunile necesare in functie de dimensiunile casei clientului. Numai asa rezultatul este unul spectaculos.

Acesta este un proiect frumos, cu o colaborare foarte buna din partea clientului, care a fost foarte deschis la sugestiile noastre si a dat dovada de bune cunostinte tehnice (care au usurat procesul si receptia marfii).

Livrarea produselor s-a facut prin curierat national, in mai multe transe. Intregul proces a durat aproximativ 2 luni de zile (simulare de design, productie, livrare).

Montajul a fost realizat de o echipa locala, contractata de proprietarul casei. Mai jos regasiti imagini cu casa de-a lungul procesului de redecorare, precum si simularile de design furnizate de firma noastra.

Ne bucuram ca putem schimba inaftisarea caselor in bine si ca aducem zambete pe fata trecatorilor!

Contacteaza-ne si fii parte din schimbare!