Proiect Pensiune Predeal

Transformare fatada pensiune Casa Dunarea din Predeal cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

Unul dintre criteriile după care îți alegi locația pentru cazare, când mergi în vacanță, este aspectul exterior și interior al pensiunii ori hotelului, apoi recenziile de la alți turiști care i-au trecut pragul.

Noi, echipa CoArtCo, am fost bucuroși să primim misiunea de a renova această clădire veche, aducând farmecul de odinioară al arhitecturii clasice în perioada contemporană.

Astfel, ani buni de acum înainte, această pensiune va aduce relaxare unor zeci, poate sute de mii de turiști care vor alege să își petreacă timpul liber aici.

Proiectul “Casa Dunărea” a fost unul dintre cele mai complexe proiecte semnate de echipa CoArtCo în ultima perioadă, întrucât a implicat nu doar renovarea clădirii, ci și montarea izolației termice, iar la final montarea de profile decorative și vopsirea lor, specialitatea noastră.

Fațada pensiunii Casa Dunărea a fost înfrumusețată cu ajutorul profilelor decorative, precum ancadramente din polistiren A200 cu densitatea de 30 kg/ m3, grunduit manual de două ori, cu o rășină special concepută pentru mediul din România (care conferă o rezistență sporită, pe parcursul a zeci de ani, nemaifiind necesare alte investiții în acest sens), atât pentru uși cât și pentru ferestre.

Totodată, în stilistica pensiunii au fost integrate și profile decorative de tipul cornise, solbancuri, coloane, glafuri, brâuri, chei de boltă. Toate au fost îmbinate cu creativitate, păstrând stilul de odinioară al arhitecturii vechi și, oferind, totodată, o notă de modernism.

Aspectul locației în care îți petreci mini-vacanța ori vacanța este decisiv pentru felul în care te simți. Din acest motiv, echipa CoArtCo a realizat proiectul “Casa Dunărea” din Predeal imaginând pensiunea ideală în care ne-am încărca bateriile la sfârșitul unei săptămâni de lucru, ori al unei lucrări ambițioase, în care am oferit personalitate încă unei clădiri.

Cum ți se pare rezultatul final al acestui proiect? Ți-ai petrece următoarea vacanță cu noi, la Pensiunea Casa Dunărea din Predeal?