Proiect Pitesti

Fatada Cladire Comerciala cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

Cladirile comerciale sunt o categorie aparte in domeniul designului si al arhitecturii. O cladire comerciala trebuie sa fie placuta de cat mai multa lume si trebuie sa reprezinte cel mai bine afacerea care se desfasoara in interiorul ei, precum si zona unde amplasata.

Estetica joaca un rol important in atragerea clientilor si pastrarea increderii lor. Daca proprietarul unei cladiri comerciale este atent la cum arata aceasta, inseamna ca si serviciile/ produsele oferite sunt la fel de bine gandite.

Va prezentam o lucrare incheiata in luna iunie a acestui an. Este cladirea celei mai bune cofetarii din Pitesti.

Echipa noastra a gandit o transformare eleganta, care sa sublinieze liniile generale, prin profile decorative in trepte. Proportiile elementelor au fost calculate in functie de dimensiunile cladirii, pentru o potrivire estetica perfecta.

In cadrul acestui proiect am furnizat simularea de design, profilele decorative personalizate si manopera specializata aferenta.

Cladirile comerciale sunt vizualizate de multi trecatori zi de zi si pot influenta atitudinea lor fata de cum se raporteaza la arhitectura.

Elementele decorative din polistiren sunt alegerea ideala atunci cand doresti o transformare cu personalitate, rolul lor fiind de a aduce un plus de valoare constructiei.

Rezultatul in acest caz, este un proiect proaspat, elegant si rafinat, care aduce valoarea intregii strazi.

Le multumim proprietarilor pentru o colaborare frumoasa si va recomandam cu incredere produsele din cofetarie, sunt delicioase!