Casa Rezidentiala Pitesti 1

Casa rezidentiala de la Pitesti a demonstrat ca viziunea arhitectului poate prinde viata cu ajutorul profilelor decorative CoArtCo. Kiturile alese de arhitect sunt cele din gama de inspiratie CoArtCo, respectiv pentru parter WIN-023, iar pentru etaj WIN-01 modificat.

Modele de Fatada Casa cu Caramida Aparenta si Profile Decorative din Polistiren CoArtCo in Pitesti, Arges

Braul ajuta la delimitarea celor doua zone, parterul placat cu caramida aparenta si etajul decorat cu tencuiala decorativa, evidentiate si mai mult cu ajutorul celor doua culori de lavabila. Este o casa eleganta, cocheta, care atrage privirile tuturor.
Proportiile profilelor decorative au fost gandite special pentru dimensiunile acestei case, astfel incat sa nu fie subdimensionate sau supradimensionate.

La aceasta lucrare se remarca balconul care a fost conturat cu ajutorul unui intrados realizat conform dimensiunilor exacte ale acestuia. Modelul de tip evantai atrage atentia discret asupra detaliilor.

Se observa cum braul se integreaza perfect cu modelul de la balcon, pentru un efect de fuiditate.
Profilele decorative sunt materiale de constructii, ele trebuie masurate, taiate, lipite cu adeziv si vopsite cu vopsea lavabila. Numai asa devin parte integranta cu casa si au efectul estetic dorit.

Profilele decorative CoArtCo sunt produse din polistiren expandat A200 si sunt acoperite cu o rasina minerala grunjoasa. Ele se taie direct la santier in functie de dimensiunile necesare la fata locului. Dupa montaj ele se vopsesc cu vopsea lavabila in orice culoare dorita. Recomandam totusi sa se foloseasca culori deschise pastelate, pe care sa fie vizibile umbrele lasate de profilele decorative.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa punem in practica proiectul dumneavoastra de amenajare exterioara sau interioara!