Proiect Renovare Casa Clasica Bucuresti

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Bucurestiul este orasul ideal in care poti observa evolutia arhitecturii din tara noastra. Imbina foarte multe stiluri din perioade diferite. Este o placere sa te plimbi prin oras si sa descoperi adevarate bijuterii arhitecturale. Foarte multe dintre aceste case necesita insa renovari de amploare.

Casele in stil clasic debordeaza prin eleganta lor atemporala. Elementele arhitecturale au semnificatii diferite, iar regulile de amplasare sunt destul de clare pentru arhitecti si designeri de fatade.

Renovare cornisa decorativa din polistiren CoArtCo

In cadrul acestui proiect am refacut anumite elemente arhitecturale degradate de-a lungul timpului, astfel incat casa sa isi recapete stralucirea de odinioara.

Pe baza pozelor si cotelor pieselor decorative vechi am refacut modelele noi. Este un proces de durata, care implica multa munca din partea artistului grafic. Ulterior ele sunt produse intocmai, sunt slefuite si pregatite de transport. Montajul este cel care le pune in valoare pe fatada casei.

Oferim solutii decorative si tehnice pentru renovari de case vechi, astfel incat arhitectura clasica sa continue si in anii viitori.

Daca aveti de renovat o casa veche si doriti sa pastrati arhiectura cu elementele decorative va invitam sa ne contactati. Impreuna putem readuce la viata frumusetea caselor vechi!

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

 


Modele Profile

   
Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo

 


Portofoliu Complet

   
Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo

 


Informatii

   
Recomandarile echipei CoArtCo

 


Recomandari