Proiect Restaurant – Profile Polistiren CoArtCo

O sala de evenimente trebuie sa aiba o atmosfera specifica deosebita. O tematica speciala aduce mult mai multi vizitatori dornici sa petreaca in cadrul salii de evenimente. Sunt sali care cuceresc de la prima vedere, prin caldura si aranjamentele alese.
O sala de evenimente trebuie gandita in ansamblu, iar viziunea designerului trebuie sa fie unitara si practica, astfel incat sa satisfaca cele mai ridicate asteptari.

O sala in stil gotic creaza atmosfera perfecta pentru ospete boieresti. Muzica rasuna minunat in sala plina de arcade. Domnitele si cavalerii moderni petrec pe ritmurile muzicii si se bucura de momentele petrecute in aceasta sala.
Viziunea unei sali in stil gotic a fost una foarte indrazneata pentru proprietarii acestui spatiu, vizune care le-a adus numeroase laude. Atmosfera gotica a fost creata cu ajutorul ogivelor pe tavan, al ferestrelor inguste cu vitralii, al mobilierului si al decoratiunilor.

In multitudinea de sali de evenimente banale, fara personalitate, o sala in stil gotic iese in evidenta, mai ales in impresiile participantilor. Ogivele pot fi realizate cu usurinta din polistiren. Producem la comanda orice model de ogiva in stil gotic, in functie de dimensiunile incaperii. Daca in trecut era nevoie ca intreaga constructie sa fie gandita de la bun inceput in stilul gotic, in prezent, cu ajutorul profilelor decorative din polistiren, orice constructie poate fi modificata si adaptata stilului gotic.

Un rol apare in crearea atmosferei gotice il au vitraliile. Ele armonizeaza lumina incaperii si aduc un plus de eleganta.
Firma noastra produce la comanda orice model de ogiva sau orice alt element, din polistiren. Folosim o rasina minerala, cu care imbracam toate produsele noastre. Aceasta rasina le protejeaza la socuri si le da textura. Va invitam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic, pentru a pune in practica proiectul dumneavoastra de amenajare!