Proiect salon de evenimente Brad

Proiect salon de evenimente Brad

Acest salon a gazduit deja cu brio numeroase evenimente locale. Era momentul pentru o schimbare de design, pentru a ramane in topul preferintelor.

Logia realizata de echipa noastra a schimbat infatisarea intrarii principale in salon, oferind un aer clasic. Ferestrele arcuite au fost conturate cu profile decorative pe arcada, pastrand unitatea conceptului. Simetria coloanelor este focusul acestui proiect.

Cornisa mare cu motivele vegetale te duce cu gandul la natura si la roadele e oferite de aceasta.

Montaj manopera profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada salon de evenimente

Cu ajutorul elementelor decorative s-a putut realiza o schimbare radicala de design, intr-un timp scurt, astfel incat salonul sa fie disponibil pentru primirea invitatilor.

Golul arcadelor a fost realizat cu ajutorul mulajelor din polistiren, pentru o simetrie perfecta. Ulterior dupa ce au fost tencuite golurile s-a facut montajul arcadelor cu model.

La aceasta lucrare montajul a fost realizat de echipa noastra, in aproximativ 2 saptamani. Insa a fost foarte importanta organizarea de santier, cu inceperea montajului dupa ce toate materialele au fost la santier.

Acest proiect a fost unul complet: simulare 3D, consultanta tehnica, productie elemente arhitecturale personalizate, montaj specializat. Numai asa se obtin rezultate spectaculoase, intr-un buget clar stabilit si se asigura garantia lucrarii.

Salonul de evenimente Anastasia din localitatea Brad poate gazdui evenimente foarte mari, avand o capacitate peste media altor saloane de acest fel.

Ne bucuram ca am putut realiza acest proiect frumos, unde invitatii sa se simta deosebiti intr-un cadru echilibrat, clasic.