Proiect Slobozia

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

Încă o casă cu personalitate – atât la exterior, cât și la interior și încă o familie fericită, grație recomandării arhitectului Paul Cirla și a unei colaborări constructive cu echipa CoArtCo.

Arhitectul Paul Cirla și-a imaginat o casă care să emane estetic, clasicism și stil, atât la exterior, cât și la interior. Fiind vorba despre o casă nouă, construită de la zero, profilele decorative care să aducă bunul gust vizat au fost ușor de introdus în proiect, cât și în bugetul viitorilor locatari.

Proiectată și construită într-un stil eclectic, aspectul final exterior al casei este obținut cu profile decorative exterioare din polistiren A200 cu densitatea de 30 kg/ m3, grunduit manual de două ori, cu o rășină special concepută pentru mediul din România, care conferă o rezistență sporită, pe parcursul a zeci de ani, nemaifiind necesare alte investiții în acest sens.

Începând cu ferestrele, puse în valoare de ancadramente, arcade, cât și de o stucatură, în dreptul balconului, rezultatul obținut a reinventat design-ul casei, aducând zâmbete pe chipurile proprietarilor, cât și al arhitectului, bucuros de proiectul ieșit din sfera comunului.

Nici interiorul nu a scăpat de o personalizare cu profile decorative CoArtCo, completarea la stilul arhitectural al exteriorului fiind obținută cu ajutorul corniselor și al stucaturilor.

Încă un proiect CoArtCo în care profilele decorative au întregit aspectul unei locuințe și i-au oferit o personalitate cu stil. Acest proiect este încă o dovadă a faptului că, prin utilizarea acestor elemente, casa pe care ai visat-o ani de zile poate fi personalizată mai frumos decât ți-ai fi imaginat-o vreodată, cât și că imaginația nu are limite atunci când sunt utilizate profile decorative.