Proiect Casa Micesti

Proiect social CoArtCo casa Visuri la Cheie in Micesti, judetul Arges

Zi de zi intreaga echipa CoArtCo lucreaza pentru realizarea unor proiecte de case frumoase. Zi de zi intalnim beneficiari noi si ne bucuram ca experienta si produselor noastre aduc zambetul pe fata lor.

Atunci cand Adela Parvu ne-a contactat sa ne prezinte un proiect de casa, la care echipa Visuri la cheie se gandea de ceva vreme, noi am fost bucurosi sa acceptam provocarea. Este vorba de o familie cu o situatie financiara precara, din satul Micesti, judetul Arges, care avea nevoie de ajutor.

Noi, CoArtCo, am decis ca putem sa ne implicam si sa donam elementele decorative, precum si montajul specializat aferent.

Impreuna cu arhitectul emisiunii am decis inspiratia pentru elementele decorative, precum si amplasarea lor. Ni s-a explicat care este conceptul, iar noi ne-am ocupat de masuratori, sectiuni de elemente, imbinari, productie si montaj.

Partea cea mai complicata a fost stabilirea proiectului tehnic de catre designerii firmei noastre. In proiectul tehnic apar sectiunile, cotele si metrajele elementelor decorative. Pe baza proiectului tehnic se face productia personalizata.

Elementele arhitecturale utilizate in cadrul acestui proiect: placi bosaj, profil de soclu, bosaje de colt, ancadramente, solbancuri, arcade, profil brau, cornisa, dublura la cornisa etc. Casa era veche si necesita o renovare radicala. Se observa cu usurinta proportiile ideale ale casei, care au permis montarea unor elemente arhitecturale echilibrate. Arhitectul initial al casei a prevazut elementele arhitecturale de la inceput. De aceea ne plac foarte mult renovarile de case vechi.

Vopseaua lavabila a fost aplicata de echipa de mesteri care a lucrat la restul casei.

Solutia a fost apelarea la serviciile oferite de firma noastra. Pentru ca noi putem realiza personalizat orice model, la orice dimensiune, nu a mai fost nevoie de nici un compromis. Casa si-a recapatat farmecul de odinioara, chiar si dupa renovare, astfel incat beneficiarii ei sa locuiasca confortabil, intr-o casa frumoasa.

Munca noastra la acest santier a durat aproximativ 2 saptamani, incluzand productia si montajul. Echipa de montaj a asigurat un rezultat perfect, corect si rapid, astfel incat sa ne incadram in timpul limitat pus la dispozitie.

Ne bucuram ca experienta noastra profesionala si produsele noastre au ajutat o familie sa zambeasca si sa fie optimista. Speram ca aceasta casa sa inspire si pe alti oameni, in a face o schimbare la casa lor. Arhitectura si designul trebuie sa trezeasca emotii si sa creeze stari placute.

Le uram beneficiarilor zile pline de veselie si ii multumim Adelei pentru ca ne-a implicat in acest proiect!