Propunere design exterior cu inspiratie din stilul neoromanesc

Va prezentam aceasta simulare de design realizata de echipa noastra, pentru exteriorul unei case rezidentiale. Casa a fost construita recent.

Inspiratia pentru acest proiect a fost din stilul neoromanesc, stil apreciat de beneficiarii acestei case. Acestia ne-au contactat dupa montarea termosistemului. Am inceput prin a masura casa, pentru a avea cotele exacte atunci cand lucram la simularea de design.

Ideal ar fi sa colaboram cu arhitectul casei inca de la proiectare, asa putem face recomandari in privinta dimensiunilor necesare pentru anumite elemente arhitecturale si simetrii ideale pentru un rezultat final echilibrat. Mai ales atunci cand se doreste o casa in acest stil arhitectural complex.

Designerii nostri au ales pentru acest proiect elemente detaliate specifice cu modele vegetale, modelul funie, cornisa inflorata etc. si au gandit proportiile acestora luand in calcul dimensiunile casei si incercand sa se incadreze in parametrii stilului.

Terasele au fost decorate cu arcade, iar mana curenta include panouri decorative de tip trafor

Stilul neoromanesc este un stil complex si specific numai tarii noastre. Va invitam sa descoperiti frumusetea lui.

Pentru simulari de design exteriorare in diferite stiluri arhitecturale, cu elemente decorative, va invitam sa ne contactati.