Recomandare arhitect stil neoromanesc

.blog-posts {margin-right:-44px}
.blog-posts {margin-left:-57px}
.post h3 {display:none !important;}


Recomandare arhitect stil neoromanesc


Arhitect Adrian Paun

Recomandare arhitect stil neoromanesc Adrian Paun

Identitatea noastra arhitecturala a suferit multe schimbari in ultimii ani. In lipsa unor reguli si recomandari in privinta stilurilor arhitecturale fiecare beneficiar a ales in functie de preferinte. Prin urmare zonele rezidentiale sunt neomogene si fara un stil caracteristic.

Daca ne-am uita in trecut si am studia istoria arhitecturii romanesti am descoperit un stil deosebit, care ne face cinste noua, ca popor. Este un stil architectural unic in lume si plin de semnificatii pentru noi, stilul neoromanesc.

Case frumoase arhitect Adrian Paun

Arhitect Adrian Paun case neoromanesti

Fatade case neoromanesti arhitect Adrian Paun

Acest ordin architectural a aparut din dorinta de a reflecta istoricul zbuciumat si indarjirea poporului crestin in fata cotropitorilor. Se remarca anumite elemente caracteristice: cula, Sfanta Treime (de obicei simbolizata prin dispunerea de cate trei ferestre), stucaturi cu simbolul soarelui, steaua cu opt raze sau colturi, steaua cu 12 raze (simbolizand cei 12 apostoli), crucea in x (crucea Sf. Andrei), leul, vulturul, vitelul, ingerul, paunul ce mananca struguri (paunul= nemurire, struguri= Hristos, mesajul religios fiind ,,ce-l ce se hrăneşte din Hristos devine nemuritor”) etc.

In prezent echipa noastra a realizat cateva proiecte in acest stil arhitectural, proiecte cu care ne mandrim. Daca doriti sa colaborati cu un arhitect pe acest stil, va recomandam cu caldura sa il contactati pe arhitectul Adrian Paun ( www.case-frumoase.ro ). Proiectele realizate de el respecta liniile si simbolistica acestui stil deosebit.

Recomandare arhitect stil neoromanesc Adrian Paun

Arhitect Adrian Paun recomandare stil neoromanesc

Fatada casa stil neoromanesc arhitect Adrian Paun

Coloane cu arcada fatada casa stil neoromanesc

Daca doriti sa construiti o casa in stilul neoromanesc va recomandam sa luati in considerare ca necesita un buget mediu spre mare, in privinta costurilor de realizare. Implica lemn sculptat, elemente decorative complexe ca model etc. Insa este unul dintre stilurile arhitecturale care aduce cele mai multe satisfactii la final. De asemenea, un proiect bine inchegat in stil neoromanesc este o investitie imobiliara foarte buna.

Este singurul stil arhitectural care ne apartine noua ca popor, stil care ne aduce mandrie si recunoastere internationala.

Daca doriti ornamente arhitecturale in stil neoromanesc, proiectare si echipa de montaj pentru proiectul dvs., va invitam sa ne contactati telefonic sau pe mail.

Fatada casa stil neoromanesc arhitect Adrian Paun

Fatade case frumoase arhitect Adrian Paun

Casa stil neoromanesc recomandare arhitect Adrian Paun

Arhitect Adrian paun recomandare case stil neoromanesc

Citeste si despre…

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo


Modele Profile

    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo


Portofoliu Complet

    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo


Informatii

    Recomandarile echipei CoArtCo


Recomandari