Manopera pentru lucrările CoArtCo

Din experienta noastra in acest domeniu, echipele de constructori care lucreaza foarte bine sunt foarte putine. Montajul profilelor decorative este o provocare pentru echipele nespecializate.

Domeniul constructiilor este foarte vast si nu orice constructor poate asigura un montaj corespunzator pentru elementele decorative. De ce? Pentru ca montarea lor presupune experienta, multa rabdare si cunostinte tehnice.

De exemplu: montajul arcadelor este foarte dificil pentru o echipa de mesteri fara experienta. Recomandam la o lucrare cu arcade sa apelati mereu la o echipa specializata. Altfel rezultatul final nu este cel asteptat, ci dezamagitor.

Elementele decorative sunt ca orice alt material de constructie, fara mana priceputa a unui mester, ele nu prind valoare.
La santier se traseaza locul unde trebuie montate, se impart pe categorii, se taie si se monteaza conform simularii de design sau a proiectului furnizat de arhitect. Dupa montaj si finisat imbinari, elementele decorative se vopsesc cu vopsea lavabila de exterior. Aceasta vopsire produce o intarire suplimentara a stratului protector.

Acest montaj al profilelor decorative dureaza in functie de complexitatea lucrarii, intre 1-6 saptamani.

Echipa de montaj trebuie sa fie foarte atenta la detalii. Accentul se pune pe fluiditate, intoarceri atent realizate intre elementele diferite, finisare frumoasa. Va recomandam ca inainte sa incheiati un contract de colaborare cu  o echipa de montaj sa vedeti portofoliul de lucrari.

In momentul in care se stabilesc elementele decorative pentru casa, putem sa va facem o cotatie si pentru montajul aferent lor. Costul manoperei este separat de costul elementelor decorative.

La multe dintre lucrarile noastre am furnizat si echipa de montaj, astfel s-a asigurat o continuitate in pastrarea standardelor de calitate, design si punere in practica.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa punem in practica cele mai frumoase idei de design pentru casa dumneavoastra!