Restaurant Sirena din Constanta

Saloanele de evenimente sunt strans legate de amintirile noastre cele mai dragi. Ne dorim cel mai frumos loc in care sa petrecem alaturi de cei dragi. Un loc care sa ne reprezinte si sa puna in valoare momentele speciale din viata noastra.

Restaurantul Sirena din Constanta avea nevoie de o schimbare a designului exterior, o schimbare majora, care sa reflecte standardele inalte ale beneficiarului si implicit ale clientilor sai.

Beneficiarul ne-a contactat, ne-a transmis poze cu salonul, la momentul respectiv. Noi am evaluat forma cladirii, am recomandat o directie de stil de inspiratie, precum si o estimare initiala de buget. Ne-am deplasat la fata locului pentru a ne lua masuratorile exacte ale cladirii. Pe baza acestor masuratori am realizat simularea de design. Lucram numai cu dimensiunile finale ale cladirilor, nu pe baza proiectelor de constructie, pentru ca din experienta am observat ca acestea nu reflecta realitatea. Este foarte important ca dimensiunile din randare sa fie cele din realitate, numai asa putem proiecta cele mai bune solutii tehnice si estetice.

Pe baza simularii de design au fost produse elementele decorative personalizate si a fost coordonat montajul.

Echipa specializata de constructori este o parte cheie din proces. Tehnicile de montaj folosite asigura durabilitatea in timp. In egala masura punem accent pe partea tehnica si pe partea estetica.

Stilul ales pentru aceasta transformare este unul tranzitional, intre clasic si modern. Acest stil imbina cel mai bine grandoarea cu modernitatea, rezultand un efect estetic foarte apreciat. Fiecare element arhitectural a fost realizat la dimensiuni speciale, la proportiile cladirii. Numai asa se poate obtine unitate si echilibru estetic.

Daca iti doresti schimbarea designului salonului tau de evenimente, te invitam sa ne contactezi.

Echipa noastra de design CoArtCo realizeaza cele mai spectaculoase transformari. Ne axam numai pe proiectele personalizate, deosebite, de calitate.

Contact: office@coartco.ro sau office@profiledecorative.ro.