Salonul de evenimente Calypso

Fara doar si poate un salon ales corect poate scoate din anonimat orice eveniment fie ca este vorba despre o nunta, o aniversare, un eveniment privat, o zi de nastere, o petrecere a burlacitelor, o conferinta, sau o petrecere corporate.

Un salon de evenimente trebuie sa fie frumos atat la interior, cat si la exterior pentru a atrage cat mai multe persoane dornice sa isi organizeze petrecerea intr-un decor de vis care sa le rasfete toate simturile.

Investitia in fatada unui spatiu comercial va influenta popularitatea acestuia. Clientii apreciaza foarte mult efortul de a crea un spatiu deosebit, iar succesul unei astfel de afaceri vine din implicarea totala si atentia la cele mai mici detalii. Un salon care arata bine atat la interior cat si la exterior reprezinta garantia unui eveniment reusit. 

Acest proiect este unul inedit deoarece constructia este formata dintr-o cladire centrala ce reprezinta o pensiune, aceasta fiind incadrata la stanga si la dreapta de doua saloane de evenimente. Pentru ca o astfel de locatie are nevoie de identitate, primul pas a fost simularea de design.

Se dorea alegerea unor elemente de inspiratie clasica pentru a incadra liniile drepte ale constructiei, asa ca simularea 3D ne-a ajutat sa alegem elementele decorative CoArtCo potrivite.

Primul pas a fost masurarea cladirilor de catre echipa noastra pentru a incepe lucrul la simularea de design. Am realizat simularea de design exterior si interior, proiectele tehnice pe baza carora se poate face productia elementelor arhitecturale si schitele de montaj necesare echipei de montatori.

O astfel de locatie are nevoie de identitate si echilibru pentru ca cele doua saloane sa incadreze armonios pensiunea. Elementele alese contureaza atent ferestrele si intrarile, iar balconul pensiunii
creeaza un cadru romantic. Sedintele foto vor fi cu adevarat spectaculoase cu un astfel de fundal.

Dupa simularea 3D, am trecut la urmatorul pas – realizarea elementelor decorative in stil tranzitional, intre clasic si modern.

Aceasta etapa influenteaza intr-o mare masura succesul intregului proiect. Specialistii din echipa noastra detin experienta si cunostintele necesare pentru a monta corect elementele decorative. Doar asa se pot obtine rezultate spectaculoase si se asigura garantia lucrarii.

De fapt cheia unui proiect reusit este urmarea acestor pasi, care asigura un rezultat frumos si durabil.

Ne place sa vedem oameni fericiti si ne bucuram tare mult ca am putut transforma aceasta locatie completa de evenimente intr-un loc deosebit, unde invitatii se simt apreciati si unde pot sarbatori momente importante din viata intr-un cadru feeric ce corespunde chiar si celor mai pretentioase cerinte.

S-a realizat un cadru versatil, exclusivist, ce poate fi adaptat mai multor tematici de eveniment unde luxul este elementul predominant. Cei care vor avea ocazia sa organizeze sau sa participe la un eveniment in acest decor vor avea ce povesti prietenilor.

Ne place sa infrumusetam locuri unde oamenii pot petrece timpul impreuna, unde se pot simti relaxati, plini de energie si voie buna. Credem cu tarie ca un salon cu un design unic poate face pe oricine sa intre in rolul de VIP.

Daca ai un astfel de proiect, te invitam sa ne contactezi pentru a discuta mai multe despre spatiul comercial pe care vrei sa il aduci la viata printr-un design unic si plin de personalitate. Iubim frumosul, calitatea si atentia la detalii si dorim sa iti fim alaturi pentru a crea un salon perfect pentru o gama larga de evenimente.

Contacteaza-ne pe office@coartco.ro sau office@profiledecorative.ro.