Salon de evenimente Suceava

Fatada Salon Evenimente Suceava cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

La inceput de vara am inceput proiectul salonului de evenimente din Suceava. Este un proiect impresionant si unic, plin de farmec si de creativitate.

La baza acestui concept a stat arhitectul Cătălin Vlagea, care a gandit o cladire in liniile stilului neoclasic, perfecta pentru evenimente deosebite.

Pe baza desenelor de mana, pentru fatada, furnizate de arhitect, echipa noastra a produs la comanda toate elementele decorative, din polistiren expandat, acoperite cu rasina minerala grunjoasa. Echipa noastra a directionat proprietarul in alegerea produselor, conform liniei arhitecturale conturate de arhitect.

Daca la inceput era o hala cu structura metalica, acum cladirea are stil si personalitate, este primitoare si incanta privirea.

Acest salon este inca in lucru si nu este terminat. Mai urmeaza cateva luni de finisat la interior si cateva retusuri la exterior.

Toate elementele decorative au fost produse la comanda, pe baza dimensiunilor agreate de proprietar si recomandate de echipa noastra. Intrarea in salonul de evenimente este una impunatoare, datorita frontonului ornat cu modele vegetale, care este si focusul fatadei principale.

Celelalte fatade au fost innobilate cu pilastrii, console, ancadramente, solbancuri, pietre de bosaj si brauri, toate cu linii drepte, simple, care se imbina perfect. Aceasta imbinare perfecta de proportii si elemente creaza acea unitate, care exprima bun-gust.

Este o lucrarea complexa care a necesitat o atentie deosebita la detalii si organizare de santier. Ne bucuram ca proprietarul lucrarii a ales sa lucreze cu echipa noastra si de-abia asteptam sa vedem cladirea la final.

Va fi o cladire in care invitatii vor avea parte de o atmosfera deosebita si va deveni in scurt timp, de la deschidere, un punct de reper pentru saloanele de evenimente.