Showroom Maisonette

profile decorative din polistiren CoArtCo pentru exterior montate pe fatada showroom-ului Maisonette

Maisonette este cel mai nou showroom de amenajari interiore, din Bucuresti. Focusul este pe linia proprie de perdele si draperii, insa aici poti gasi si profile decorative de interior si de exterior CoArtCo, corpuri de iluminat si posibilitatea de a restaura mobila veche.

Echipa noastra a furnizat profilele decorative pentru interior, rozetele de tavan, precum si pilastii exteriori de la intrarea in showroom.

Finisajele de interior sunt cele care creaza atmosfera finala si de aceea sunt foarte importante. Pentru un rezultat spectaculos si de durata se recomanda ca aceste accesorii sa fie de calitate.

Este un loc unde sigur vei gasi inspiratie pentru proiectul casei tale. Perdelele si draperiile completeaza ansamblul final si pot schimba radical lumina si culorile incaperii. Echipa Maisonette ofera servicii complete de montaj pentru textilele furnizate. Experienta acestei echipe in domeniul textilelor te poate ajuta sa realizezi un design deosebit.

Iti recomandam cu caldura sa vizitezi showroomul Maisonette de pe strada Paris, numarul 22 ! Sigur vei alege o varianta din multitudinea de perdele si draperii si vei completa cu plinta sau cornisa de interior, care sa se potriveasca perfect cu acestea.

Le uram mult succes colegilor de la Maisonette si ne bucuram ca impreuna putem realiza cele mai impresionante amenajari interioare!