Simulare de Design Fatade Case

Echipa CoArtCo va ofera serviciul de simulare de design/ randare 3D, pentru exteriorul caselor/ cladirilor. Echipa noastra se focuseaza pe infrumusetarea fatadelor, cu elemente decorative de exterior. Serviciul de simulare de design este unul suplimentar, contra cost.

Costul depinde de complexitatea proiectului. Simularea de design ajuta la vizualizarea proportiilor elementelor decorative si a efectului estetic total final. De asemenea, in cadrul acestui proces se pot face modificari si adaugari de elemente decorative.

Varianta finala de simulare cuprinde elementele decorative dorite. Pe baza simularii se produc efectiv elementele decorative. Simularea cuprinde si cotele profilelor decorative, astfel nu exista nicio diferenta intre rezultatul final implementat si simulare.

Acest serviciu suplimentar este foarte apreciat de clientii nostri datorita avantajelor evidente: vizualizarea din timp a efectului estetic produs de profilele decorative, retusarea elementelor care nu sunt pe plac, o evidenta clara a metrajelor si dimensiunilor finale ale elementelor si ale sectiunilor lor. De ce sunt importante aceste informatii? Pentru ca asigura o productie impecabila a profilelor decorative si o schita de montaj pentru echipa de montatori. Astfel procesul de productie si de montaj este mult mai rapid.

Eficienta este cuvantul care defineste simularea de design. Nu mai este nevoie de mostre pe fatada sau de aproximari. Va invitam sa vizualizati cateva lucrari la care echipa CoArtCo a realizat simulari de fatada si a furnizat profilele decorative personalizate aferente. Impreuna putem pune in practica cele mai frumoase idei de design cu profile decorative, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Contactati-ne pentru o oferta de pret! Exemple de randari realizate de echipa CoArtCo:

Proiect 1

Casa rezidentiala Galati

Proiect 2

Casa rezidentiala Bucurestii Noi

Proiect 3

Casa rezidentiala Corbeanca

Proiect 4

Casa rezidentiala Pipera

Proiect 5

Casa rezidentiala Otopeni

Proiect 6

Casa rezidentiala Corbeanca

Proiect 6

Casa rezidentiala Focsani