Terasa casei din Bucurestii Noi

Terasa casa Bucurestii Noi in stil neoromanesc

Terasele sunt zone anexe ale caselor care ofera un spatiu placut de petrecere a timpului. Vara sunt locul cel mai placut, pentru ca fac trecerea intre spatiul casei si natura.

In cadrul proiectului rezidential din Bucurestii Noi, terasa casei a avut parte de atentie sporita din partea echipei noastre. Mana curenta a terasei a fost turnata din beton, in mulaje din polistiren. Intregul proces a fost realizat de echipa noastra de montaj. Mulajele din polistiren au fost realizate personalizat, atat ca dimensiuni, cat si ca model. Efectul este unul spectaculos si foarte rezistent. Peste mana curenta se pot aseza, fara probleme, jardiniere sau alte obiecte mai grele.

Trafoarele de pe terasa au fost realizate din polistiren expandat, acoperit cu rasina minerala grunjoasa, iar la interior au structura metalica, pentru rezistenta sporita. Modelele pentru aceste panouri traforate sunt de inspiratie neoromaneasca: vulturul si leii, inconjurati de motive vegetale. Modelele pentru aceste panouri au fost realizate special pentru aceasta lucrare.

Terasa a fost decorata si cu arcade personalizate, care contureaza frumos formele existente. Coloanele existente turnate au fost imbracate cu capiteluri si baze, cu modele vegetale specifice stilului.

Ce face aceasta terasa frumoasa? Multitudinea de elemente arhitecturale care o innobileaza echilibrat. Aceste detalii care infrumuseteaza si contureaza in mod placut. Felicitam beneficiarii pentru alegerea acestui stil arhitectural pentru fatada casei lor, stilul neoromanesc fiind singurul autentic romanesc! Aceasta terasa va fi sigur locul preferat de familie, pentru atmosfera calda si faptul ca face trecerea catre gradina generoasa.

Intreaga echipa CoArtCo a lucrat cu mult drag la aceasta lucrare, pentru ca ne dorim o reinviere a stilului neoromanesc, un stil unic in lume, specific numai tarii noastre!

Daca doriti sa realizati o terasa in stil neoromanesc sau in alt stil arhitectural, va invitam sa ne contactati telefonic sau pe mail.

Putem pune in practica orice proiect de design.