Test Rezistenta la Foc – Profile Polistiren CoArtCo

Una dintre primele intrebari pe care si le pun clientii nostri atunci cand se hotarasc sa comande produsele noastre este in legatura cu rezistenta acestora in timp, in fata schimbarilor de vreme si a focului. Specialistii nostri au hotarat sa faca diverse teste pentru a creste nivelul de credibilitate si increderea clientilor in noi si in ornamentele din polistiren oferite de firma noastra.

Am hotarat sa efectuam acest test al rezistentei la foc asa ca am incercat sa incediem o bucata de polistiren pentru a vedea rezistenta sa la un soc termic. Ceea ce ne diferentiaza de ceilalti producatori este faptul ca aceste structuri decorative sunt produse in propriul nostru laborator si sunt acoperite cu o rasina speciala care este rezistenta la foc si la schimbarile de vreme.
Asa ca ne incurajam clientii sa le testeze si sa aiba incredere in standardul lor calitativ deoarece produsele pe care noi le oferim sunt in asa fel realizate incat sa rezistente pe parcursul a mai multi ani pentru ca generatii intregi sa se poata bucura de frumusetea si eleganta lor.

Fie ca vorbim despre elemente decorative din polistiren pentru interior sau pentru exterior, ambele structuri au aceasta rezistenta impotriva focului tocmai pentru a preveni posibile accidente care pot aparea in locatia dumneavoastra.

Am decis sa testam aceste produse tocmai pentru a le oferi clientilor nostri cel mai inalt grad de siguranta atunci cand vine vorba de proiectele lor dar si pentru a ne pastra renumele creat in domeniu. Asa ca va incurajam sa folositi cu incredere structurile decorative din polistiren oferite de noi.